Yoga och viryayoga i Umeå

Kom hit för att utöva yoga eller viryayoga!

Love Yoga Umeå AB är företaget för dig som är intresserad av endera yoga eller viryayoga i Umeå. Det finns ett flertal möjligheter att utöva yoga hos oss. Du får då hjälp av våra kunniga och erfarna lärare, som ger dig en unik chans att lära dig viryayoga med mera.

Restorative

Den här kursen, som för övrigt är en av de mest grundläggande i vårt utbud, handlar om att komma in i en djup avslappning. Under kursen använder vi oss av klossar, bolster, bollar och band för att uppnå våra mål. Kursen innehåller endast ett fåtal yoga-positioner, som vi använder för att stanna upp en stund.

Virya 1/2/3

Under kurserna i viryayoga bjuds det på rörelselära, filosofi och yogateknik. Vi använder oss av de olika flöden som brukligt brukar ingå i den här delen av yogan. I de här kurserna så används hela kroppen, då det totalt består av hela tio moment. Utgångspunkten är nutida rörelsemönster, men vi uppdaterar oss kontinuerligt. Virya betyder på sanskrit, entusiasm, energi eller, kraft. Idén med viryayoga är att du som går kursen eller kurserna ska erhålla kraft och energi.

Love Yoga Umeå AB vill hjälpa alla kunder!

Love Yoga Umeå AB har som grundkoncept att alla kunder skall bli 100 procent nöjda med allt som de får hjälp med här av oss. Om det är något som du som kund inte är riktigt nöjd med, så säg till, så att vi kan rätta till det som enligt dig inte riktigt stämmer.

Hör av dig till oss, när du vill ha vår hjälp!

Meditation och yoga ger dig balans i livet